Kalendarium 2019

Årsmöte

Kustbohemmet

Lördagen 1 juni kl 13.30 hölls årsmötet

Kallelse m.m. >>>

Under 2019 finner man övriga stämmodokument >>>

midsommar_dansbanan_2018

Midsommarafton

Fredagen den 21 juni firades midsommar enligt tradition i det ovanligt fina vädret. Inte en regndroppe på hela dan! På dagen med små grodorna till Lillemors sång runt midsommarstången, lotteri och fiskdamm. På kvällen med dans på dansbanan till toner från det sköna dansbandet. Lotter, chokladhjul, kast med pil och sandsäck, allt bidrog till en lyckad dag.
Tack alla ni som deltog och ett extra tack till alla er som sålde lotter, höll i pil- och sandsäckskastning, snurrade chokladhjul, råddade med dansband och allt som ska till för att göra midsommar på Ramsö till en fantastisk upplevelse!

Ramsö Boule Cup

Ramsö festplats

Fredag-lördag 19-20 juli

Se spelprogram här >>>

Inormationsträff med Åkersberga brandstation

Kustbohemmet

Lördagen den 3 augusti kl 13.30

Personal från Åkersberga brandstation kommer då informera om vad vi kan tänka på för att förebygga brand/olyckor samt – i händelse av tillbud/olycka – hur vi bör gå tillväga i ett första skede samt hur vi kan förbereda och möta upp dem när de kommer hit.

Bring your own Pub

Dansbanan

Lördagen 3 augusti kl 19.00

God mat, härlig stämning, en underbar kväll! Vi behöver vara 12 personer som kommer en timme i förväg och städar, grillar, serverar och fixar för att det hela ska bli av. Senast 20 juli behöver vi ha din anmälan. Boka dig här >>>
Missa inte chansen att träffa både gamla och nya Ramsöbor!

Extra årsmöte

Kustbohemmet

Söndagen den 4 augusti

Bildandet av Ramsö Brandskyddsförening

Kustbohemmet

Söndagen den 18 augusti. Direkt efter Ramsö vägförenings årsmöte som börjar kl 14:00

Kallade: Samtliga fastighetsägare på Ramsö.

Som tidigare meddelats pågår arbetet med att skapa en brand- och larmberedskap på Ramsö. Sedan en tid finns en temporär styrelse med syfte att skapa förutsättningar för ett formellt bildande av Ramsö Brandskyddsförening vilket också förslås ske direkt efter Ramsö vägförenings årsmöte vilket börjar kl 14 den 18 augusti på Kustbohemmet.

Eld över hav och land

Ramsö ångbåtsbrygga

Lördagen 19 oktober