Hänt på ön 2019

Årsmöte

Lördagen 1 juni kl 13.30 hölls årsmöte på Kustbohemmet.

Protokoll från mötet finns här >>>

Midsommarafton

Fredagen den 21 juni firades midsommar enligt tradition i det ovanligt fina vädret. Inte en regndroppe på hela dan! På dagen med små grodorna till Lillemors sång runt midsommarstången, lotteri och fiskdamm. På kvällen med dans på dansbanan till toner från det sköna dansbandet. Lotter, chokladhjul, kast med pil och sandsäck, allt bidrog till en lyckad dag.
Tack alla ni som deltog och ett extra tack till alla er som sålde lotter, höll i pil- och sandsäckskastning, snurrade chokladhjul, råddade med dansband och allt som ska till för att göra midsommar på Ramsö till en fantastisk upplevelse!

midsommar_dansbanan_2018

Ramsö Boule Cup

Fredagen och lördagen 19-20 juli gick den årliga Ramsö Boule Cup av stapeln och blev som vanligt ett mycket lyckat och uppskatta evenemang.

Stort tack till alla tävlande och inte minst till boulekommittén som la ner så mycket arbete på att ro arrangemanget i hamn.

Ramsö Boule Cup

Ett stort tack till de sponsorer som gått in och bidragit till att göra Ramsö Boule Cup 2019 möjligt.

Welcome Home Stockholm ger alla på Ramsö ett erbjudande att komma in till butiken på Scheelegatan 4 (Kungsholmen). Köper man något i butiken får man 15% rabatt. Erbjudandet gäller t.o.m. 2019-12-31. Ange Ramsö Boule för rabatt.

Nya sponsorer är välkomna att kontakta Kjell Persson på klp.persson@gmail.com eller 070-718 33 85. Alla tänkbara priser mottages med tacksamhet.

Informationsträff med Åkersberga brandstation

Lördagen den 3 augusti kom personal från Åkersberga brandstation och informerade om vad vi kan tänka på för att förebygga brand/olyckor samt – i händelse av tillbud/olycka – hur vi bör gå tillväga i ett första skede samt hur vi kan förbereda och möta upp dem när de kommer hit.

Extra årsmöte

Söndagen den 4 augusti hölls ett extra årsmöte för att avhandla förslaget om ändring i föreningens stadgar. Stadgeändringen var aktualiserad av det förestående markköpet av Ramsö festplats och gick i korthet ut på att garantera så långt det går att marken fram över endast används till det ändamål som är avsikten med markköpet.

Läs protokoll här >>>